Mire figyelj lézeres szemműtét választása előtt?

Mire figyelj lézeres szemműtét választása előtt?A lézeres szemkezelést a legtöbb érdeklődő számára egy érdeklődési, információ szerzési fázis előzi meg. Ennek során az emberek be szoktak gyűjteni minden rendelkezésre álló információt ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést tudják meghozni a kezelés kiválasztásakor. Lássuk, mit érdemes ilyenkor megvizsgálni.

Először is legtöbben a választható kezeléseket szokták összehasonlítani, ugyanis nem mindegy, hogy melyiket választod. Sokan a PRK-t választják a kedvező ára miatt, azonban a modernebb kezelések gyorsabb, kényelmesebb felépülést jelent. A kezelések műszaki tartalma között is vannak különbségek, a PRK kezelések közül olyat válassz, amely személyre szabott, és a No-Touch PRK is egyre népszerűbb a páciensek körében.

Ne csak a kezelés nevére figyelj azonban oda, hanem arra is, hogy milyen lézerrel végzik azt. Több klinika is rendelkezik hasonló kezeléssel, de nem mindegyik végzi a kezeléseket a legmodernebb, negyedik generációs készülékkel. Természetesen minél modernebb egy lézerkészülék, annál jobb eredményre lehet számítani.

Ami még segítségedre lehet a választásban, a korábbi páciensek véleményei. A legtöbb klinika rendelkezik pl. saját Facebook oldallal, ahol véleményeket, kommenteket találhatsz korábbi páciensektől, ügyfelektől. Érdemes ezeket átolvasni, ugyanis ezek a valódi vélemények, nem az, amit az egyes klinikák állítanak saját magukról.