Autómosó szolgáltatások Kecskeméten

Autómosó szolgáltatások KecskemétenAz autómosók, különösen nagyobb településeken, városokban, rengeteg autós életét könnyítik meg. Aki nem tud, vagy nem akar otthon autót mosni, csak betér egy ilyen szolgáltatóhoz, és vagy elvégzik neki, vagy saját maga meg tudja oldani az autómosást. Nincs ez másképp Kecskeméten sem, a Börönte Autómosó számos szolgáltatással várja az autósokat.

Autómosóba leggyakrabban kívüli tisztításra térnek be az emberek, amit itt karcmentes aktívhabos kézi mosással lehet elvégezni. Az autót habállagú vegyszerrel vonják be, majd pedig először magasnyomású vízzel, a végén pedig wax tartalmú samponos lemosással távolítanak el.

Az autómosás után érdemes az autót kívülről egy nanotechnológiás anyaggal bevonni, ez ugyanis ez védőréteget képez az autón, ami véd a szennyeződések és az időjárás ellen is. A nanotechnológiás impregnálás kérhető csak a szélvédőre is, aminek köszönhetően az esőcseppek maguktól leperegnek, és így jobban lehet látni vezetés közben.

A belső takarítási, tisztítási szolgáltatások közül az egyik legnépszerűbb a porszívózás, portalanítás, a műanyag elemek ápolása, kezelése. Ha az autóban bőr felületek találhatók, akkor azokat külön bőrtisztítási, bőrápolási szolgáltatással érdemes tisztíttatni a kiváló eredmények és a bőr ápolása érdekében. Szöveg, kárpit felületek, ülések esetén kárpittisztítást kérjünk.