Az első erotikus segédeszköz beszerzése

Az első erotikus segédeszköz beszerzéseAz első erotikus segédeszköz beszerzése, kiválasztása sokak számára problémákat jelenthet. Ennek több különböző oka is lehet, ezeket fogjuk megnézni, és azt is, hogyan lehet őket megoldani, elkerülni.

Sokak számára problémát szokott jelenteni maga a vásárlás, hogy be kell menni egy erotikus boltba, és ott idegenek előtt kell válogatni, vásárolni. Szerencsére ma már ez könnyen áthidalható, online bármit meg lehet rendelni, és az online szexshopok arra is ügyelnek, hogy a csomagokon egyáltalán ne lehessen látható, hogy mit is tartalmaznak. Nem kell tehát attól félni, hogy mások megtudják, mit is rendeltél magadnak.

Az első erotikus segédeszköz kiválasztása is nehézséget okozhat, de ettől sem kell félni. Általában két eshetőség van, az egyik, hogy egyedülállóként akar valaki belekezdeni a kiegészítők használatába, a másik pedig a páros használat. Egyedülállóként egyszerűbb a helyzet, mert ha valami megtetszik, akkor bátran meg is rendelheted. Kezdőként érdemes lehet kisebb, egyszerűbb segédeszközzel kezdeni, de nincs kőbe vésve, a bátrabbak nyugodtan vásárolhatnak haladóknak szánt eszközöket is.

Páros segédeszköz kiválasztása esetén nagyon fontos, hogy a pár mindkét tagjának megfeleljen a választás, és senki ne erőltessen rá a másikra olyan eszközt, amit nem szívesen próbálna ki. Emiatt páros segédeszközök esetén rendkívül fontos a kommunikáció, mind a kiválasztás, mind a használat során. Páros eszközöknél tényleg érdemes szolidabb eszközzel kezdeni, és a fokozatosságra törekedni.